De meest winstgevende optie methode

Wat is een winstgevende optie methode. Dat is een optie belegging strategie, die over een lange periode een hoog gemiddeld rendement oplevert. Je kunt met terugwerkende kracht elke optie methode uitproberen op de historische koersontwikkeling. Dat heet “backtesten”. En dan komt de Iron Condor als uitstekende optie strategie uit de bus. Een rendement van 46% per jaar is gehaald met backtesten, zonder aanvullende informatie te gebruiken.

Een Iron Condor is een neutrale strategie, die wordt uitgevoerd als je speculeert dat koersen niet sterk zullen stijgen of dalen. Koersen bewegen in een “trading range”. De Iron Condor is zeer geschikt gebleken tijdens de langdurige trading range van 2010.

Voorbeeld van een Iron Condor:

– Kopen van een call AEX JAN 2016 470
– Verkopen van een call AEX JAN 2016 460
– Verkopen van een put AEX JAN2016 420
– Kopen van een put AEX JAN 2016 410

Deze optie strategie levert een hoog rendement per maand, zolang de koers van de AEX beweegt tussen 420 en 460. En als de koers van de AEX in de buurt komt van een van deze grenzen moet je de opties doorrollen. Lees verder door hier te klikken…

E-book. Voor alles over succesvol te handelen in Iron Condors zie het e-book:Winstgevend Beleggen met de Iron Condor Methode Hier vind u alle informatie over goede indexen om in te beleggen, hoe risico te beperken, hoe provisies te verlagen, hoe en wanneer in te stappen, uit te stappen en door te rollen, en welke valkuilen u beslist moet vermijden. Plus een maandelijkse checklist van alle activiteiten.