IronCondor Partner / Affiliate Programma…

“Het enige wat je hoeft te doen is mensen naar mijn website te sturen, en je ontvangt 28 euro bij elke verkoop!”

Afzender: Joost van der Laan, IronCondor.nl
Onderwerp: Verdien 28 euro per verkoop…

Beste lezer,

Op deze pagina vind je alle informatie en materiaal die je kunt gebruiken om aan mijn partner programma mee te doen. Met dit programma kun jij 36% van de opbrengst ontvangen van mijn e-book “Winstgevend Beleggen met de Iron Condor Methode”, dat ik verkoop voor 77,00 euro.

Je verdient dus 28 euro voor elke verkoop die jij realiseert!

Je hoeft alleen onderstaande 3 stappen te doorlopen:

Stap 1

Registreer jezelf gratis als affiliate (een “affiliate” is een samenwerkingsverband) voor mijn programma op www.paypro.nl . Registreren bij PayPro is gratis en eenvoudig, het zal je niet meer dan 10 minuten kosten.

Stap 2

Wanneer je een account hebt aangemaakt log dan in bij PayPro en klik op de knop product overzicht (in de linker kantlijn / menu). Ga vervolgens naar de rubriek “Beurs / Beleggen” en je ziet mijn e-book: “Winstgevend Beleggen met de Iron Condor Methode” . Nog makkelijker is het om te zoeken op “Iron Condor”.

Je ziet een, blauwe link staan, hierbij staat de tekst: Affiliate link. Dit is jouw unieke affiliate link met aan het eind jouw affiliate nummer. Wanneer je er op klikt ga je naar mijn website maar wordt er geregistreerd dat je via jouw link bent gekomen. Deze link is 100% uniek voor jou!

Stap 3

Kopieer deze link zodat je deze kunt gebruiken om mijn website mee te promoten. Wanneer iemand mijn e-book aanschaft via jouw unieke link ontvang jij 28 euro.

Je kunt nu beginnen met promoten. PayPro betaalt je verdiensten elke twee weken uit.

Wat gebeurt er precies als er iemand op mijn affiliate-link klikt?

Deze persoon komt dan op mijn website op deze pagina uit. Op die pagina staat mijn e-book te koop voor 77,00 euro.

Die 77 euro kan betaald worden met het betaalsysteem van PayPro en zodoende ziet PayPro precies of de koper via jouw link is gekomen en splitst de opbrengsten automatisch in 28 euro voor jou en de rest voor mij (transactiekosten zijn ook voor mijn rekening).

Ook als ik via de mail alsnog het product verkoop wordt er automatisch vastgelegd dat de klant via jouw link is gekomen en dat jij dus de commissie uitbetaald krijgt (er wordt een cookie weggeschreven op de computer van de bezoeker zodra hij op jouw link klikt).

Tip: Sla deze pagina op in je favorieten zodat je te allen tijde gemakkelijk bij de informatie kunt, deze pagina wordt constant uitgebreid en aangevuld met informatie en materialen.

 

Hartelijke groet,

Joost van der Laan

www.IronCondor.nl

J.W. van der Laan M&L BV, Ermelo